Bomba nőre lett féltékeny Zacher Gábor felesége egy fesztiválon - CímlapsztoriVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Bomba nőre lett féltékeny Zacher Gábor felesége egy fesztiválon - Címlapsztori
Forrás: Blikk videók, 2024/04/20 18:30

Bomba nőre lett féltékeny Zacher Gábor felesége egy fesztiválon - CímlapsztoriZacher Gábor és felesége, Mónika tökéletes párost alkotnak, hiszen nemcsak az életben, de a sportban is társak, sőt még fesztiválozni is együtt járnak. Az egyik ilyen közös szórakozás alkalmával azonban egy bomba nő szólította le a toxikológust, ami felbőszítette a feleségét.
Ám Mónika haragja rögvest elillant, amint kiderült, hogy ki a titokzatos hölgy. Az eddig nem hallott történetet most a Blikk Címlapsztori című műsorában mesélte el a toxikológus.
Nem mindennapi vendég foglalt helyet a Blikk stúdiójában, a celebek sora után egy lelkes, örökmozgó és rendkívül sokoldalú koponya, Zacher Gábor beszélgetett a Címlapsztori műsorvezetőivel.
A Címlapsztori műsorában komoly orvosi témák is terítékre kerültek magyar főorvos által, szakmázás, sport, magánélet: mindről szó esik az adásban.
Zacher Gábor eloszlatta a kételyeket a pletykákról, miszerint van rá példa, hogy rocksztárok, vagy akár a mindennapi emberek infúzió formájában kapnak vitamin koktélokat vagy esetleg oxigént egy-egy durvább buli után:
"Régebben dolgoztam ilyen koncerteken orvosként, és ott azért nem egyszer volt olyan, hogy esetleg ment egy kis playback vagy valaki ott szólózott a színpadon és addig az előadó kapott egy kis oxigént" - a magyar főorvos azt is elárulta, hallott róla, hogy hazánk is foglalkoznak ilyenfajta kezeléssel egyes magánklinikákon, de a tengeren túl ez egy elfogadott dolog.
A szakmázás során megdöbbentő történeteket mesélt a főorvos, többször néma csend szállta meg a stúdiót a megrázó sztorik hallatán. Azonban emellett Zacher Gábor betekintést engedett hivatása mellett abba is: ki is ő.
Természetesen a sport sem maradhatott ki, hiszen Zacher Gáborról nem titok, mennyire fitt és, hogy a mai napig kitartóan odafigyel egészségére, többek között a rendszeres testmozgással. Köztudott tény, hogy a főorvos rendszeresen fut, azonban az adásban azt mondta:
Amikor betöltöttem az 55-öt akkor elengedtem a maratont
A műsor házigazdáit beavatta abba, milyen fontos számára a tisztaság és a rend: a legapróbb morzsákért is háklis tud lenni.
"Mániákus rendrakó és takarító vagyok" - mesélte a toxikológus, majd hozzátette, ezt kedvese is meg tudná erősíteni.
A Címlapsztori legújabb adásából az is kiderül mi a főorvos úr nyakában lógó ikonikus sál története...
Fenti videónkra kattintva megtekinthetik a teljes adást Zacher Gáborral!
Kövessen minket a közösségi médiában:
Facebook ► https://www.facebook.com/blikkhu
Instagram ► https://www.instagram.com/blikkhu/
Feliratkozás a Blikk.hu YouTube csatornájára ►
https://www.youtube.com/user/BlikkTV?sub_confirmation=1
Blikk.hu ► https://www.blikk.hu/?utm_medium=social&utm_source=youtube&utm_campaign=blikk-hu-page-post&utm_content=end-screen
#Blikk #ZacherGábor #drZacher #toxikológus #címlapsztoriAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031