Mammográfiai- és emlőközpont is lesz BudakeszinVideó: Regionális hírek, események:Mammográfiai- és emlőközpont is lesz Budakeszin
Forrás: Buda Környéki TV, 2024/03/20 09:15

Mammográfiai- és emlőközpont is lesz BudakeszinAz egészségügyi szakmai egyeztetésen dr. Győri Ottilia megköszönte az egészségügyben dolgozók munkáját. Fontos visszajelzés és a szakmai munka elismerése, hogy a budakeszi lakosok elégedettek, véleményük szerint a budakeszi szakellátás jól működik-jelentette ki a polgármester.
Dr. Pócza Péter köszöntötte helyettesét, Dr. Csúsz Gábort és eddigi munkáját oklevéllel ismerte el. Igazgatóhelyettes úr 40 éve dolgozik az egészségügyben. Az anno még 3 fős orvosi csapat mára 70 főre duzzadt és ebben Csúsz doktor úrnak nagy szerepe van.
Dr. Szentpéteri Szabolcs, a finanszírozásért felelős igazgatóhelyettes elmondta, hogy a korábban méretét tekintve - kis családi vállalkozásként működő 3 fős orvosi gárdából középvállalkozás szintjére duzzadt 70 fős csapat még professzionálisabb működését tűzte ki elsődleges céljaként. A minőségi ellátással elégedett igazgatóhelyettes elsősorban a háttérműködés minőségi javulását szeretné elérni.
András Tünde, a Budakeszi Egészségügyi Központ ápolási igazgatója elmondta, hogy nagyon jól tud együttműködni a kollégáival és megköszönte a rengeteg támogatást, amit tőlük kapott.
Prezenszki Balázs vezető gyógytornász megköszönte a családias szakmailag helytálló közeget, amiben együtt dolgozhat kollégáival. Kiemelte a folyamatos teljesítménynövekedést, aminek kapcsán büszke a csapatára.
Zachár Lászlóné, Teca a Budakeszi Egészségügyi Központ vezető asszisztense is elmondta, hogy a nagyon jó a szakmai csapat és jól együtt tudnak dolgozni.
Dr. Pócza Péter az egészségügyi szakdolgozói béremelést üdvözölte. A továbbiakban azért is „harcolni” fog, hogy az orvosok ismét megkaphassák a cafatéira hozzájárulást.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031